Dare to
think green

Green for life

Wij willen de wereld beter achter laten dan we haar hebben aangetroffen. Met morgen in ons mind vinden we het dan ook belangrijk dat er verantwoord met hulpbronnen wordt omgegaan en dus zorgen we ervoor dat Se7en zeker 7 jaar mee gaat en voor bijna 100% recyclebaar is.

Made in Germany

De Se7en collectie wordt geproduceerd door Interstuhl Büromöbel GmbH & Co. KG. De gehele collectie bestaat uit eigen geproduceerde onderdelen die al jaren hun kwaliteit bewijzen in Interstuhl collecties. Dit is duurzaam, maar ook voordelig. Zo kunnen we de prijs van de Se7en laag houden!

Het hoofdkantoor van Interstuhl bevindt zich in Duitsland, in de groene deelstaat Baden-Württemberg. In dit gebied is de verantwoordelijkheid voor het milieu, de sociale omgeving en natuurlijke energiebronnen iets vanzelfsprekends. Zo sieren bijvoorbeeld honderden zonnepanelen de daken van het hoofdkantoor in Duitsland en van Interstuhl in Nederland, wordt snijafval van stof en leder gerecycled en wordt het afvalwater op milieuvriendelijke wijze gefilterd en opnieuw gebruikt in een eigen afvalwaterzuiveringsinstallatie.

Social responsibility

Bij Interstuhl hebben momenteel 1000 mensen een baan met toekomstperspectief. De grote betrokkenheid en inzet van de medewerkers vormen de basis voor onze uitmuntende zitoplossingen. De gemiddelde duur van een dienstverband bij Interstuhl in Nederland en België bedraagt 14 jaar. Een bewijs dat het werken bij Interstuhl leuk is!

Certificaten

Duurzaamheid is één van onze kernwaarden. Meerdere onafhankelijke instituten hebben ons op dit vlak onderscheiden met hun certificaten. We hebben een dosis aan certificaten die we graag kort toelichten in onze Environmental datasheets. Deze vind je terug bij ‘collectie’!