Reasons
why

01
Quality

Made in Germany

De uitspraak ‘Made in Germany’ staat voor: goede kwaliteit. Duitse kwaliteit is wereldwijd synoniem van geavanceerde technologie en eersteklas productkwaliteit. Een ander voordeel is dat we minder CO2 uitstoot hebben door geringe transport bewegingen vanuit ons buurland.

02
Sustainable

Green for life

Wij willen de wereld beter achter laten dan we haar hebben aangetroffen. Met morgen in ons mind vinden we het dan ook belangrijk dat er verantwoord met hulpbronnen wordt omgegaan en dus zorgen we ervoor dat Se7en zeker 7 jaar mee gaat en voor bijna 100% recyclebaar is.

03
Ergonomic

Healthy for you

Iedereen die veel achter een computer werkt weet dat je met weinig beweging op den duur niet lekker in je vel zit. De verschillende ergonomische functies van Se7en zorgen voor optimale ondersteuning, zodat je gezond en fit de dag door komt. Daarbij is de densiteit van de zitting bij Se7en heel hoog, dat gewoon betekent dat je heerlijk zacht zit!

04
Easy

All day fun

Jij staat in het middelpunt bij onze bureaustoelen en daarom zorgen zij dat je het beste uit jezelf kunt halen. Ga eens lekker zitten! De knoppen en hendels zijn makkelijk te bereiken en naar eigen voorkeur in te stellen. Met één beweging stel je de verschillende opties zoals jij het fijn vindt.

05
Style

No nonsense design

Of je nu werkt in een creatieve coworking space, een klassiek kantoor of in je knusse woonkamer, Se7en voelt zich thuis! Onze stoelen passen op jouw werkplek. Je kunt kiezen voor een luchtige rugleuning met netbespanning of voor een zachte rugleuning in stof. Verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren slijtvaste stof en 3 kleuren netbespanning.

06
Quick delivery

Waiting in warehouse
for you

Om je zo snel mogelijk lekker te laten zitten houden we alle coole modellen op voorraad. Binnen enkele dagen heb je Se7en in huis!

07
7 years

Incredible strength

Wij ontwikkelen hoogwaardige en duurzame producten en zijn overtuigd van de betrouwbaarheid van onze stoelen. Standaard heb je 7 (what’s in a name!) jaar garantie, met uitzondering van de wielen en bekleding. Daarop geldt drie jaar garantie.